Αφροδισιακες τρουφες με ashwagandha: υγιεινη απολαυση σε 10 λεπτα
Αυτά τα εύκολα και γρήγορα truffles είναι γεμάτα γεύση, υγεία και αφροδισιακή ενέργεια, χάρη στο ashwagandha και το κακάο. Είναι ιδανικά για ένα γλυκό snack που ενισχύει τη διάθεση!
Υλικά + Οδηγίες
Υλικά
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο ή βούτυρο αμυγδάλου
2 κ.σ. ghee ή λάδι καρύδας ή αμυδγαλέλαιο
1/2 φλιτζάνι κρέμα καρύδας (μόνο την κρέμα)
1 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη
1/4 κ.γ.βανίλια
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1/4 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
1/2 κ.γ. ashwagandha
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι για σοτάρισμα, λιώνουμε το ghee, την κρέμα καρύδας και το βούτυρο ξηρών καρπών σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με λαδόκολλα.
Μεταφέρουμε τα μπαλάκια στο ψυγείο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 30’ - 1 ώρα.
Extra Tip:
Μπορούμε να κυλήσουμε τις μπάλες σε νιφάδες καρύδας, τριμμένους ξηρούς καρπούς, σκόνη τριαντάφυλλου ή κακάο, ή λιωμένη κουβερτούρα!
Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και μία εβδομάδα (αν προλάβουν να επιβιώσουν).
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ