Food For Your Skin: Μια Αγιουρβεδικη Συνταγη Για Να Λαμπεις
Κάνει για όλους τους τύπους δέρματος, λίγο προσοχή αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, μιας και μπορεί τα φυσικά οξέα να δημιουργήσουν λίγο ερεθισμό. Μια πρακτική που μπορείς να επαναλαμβάνεις μια φορά το μήνα
Υλικά + Οδηγίες
Συστατικά:
1/4 φλιτζανιού παπάγια ή ανανά
1/4 φλιτζανιού γιαούρτι
Οδηγίες
Συνδύασε το φρούτο με το γιαούρτι σε ένα μπολ με ξύλινο κουτάλι, χρησιμοποιώντας το πίσω του μέρος για να λιώσεις το φρούτο. Είναι εντάξει αν υπάρχουν μικρά κομμάτια. Πλύνε το πρόσωπο σου, στέγνωσε το και έπειτα άπλωσε τη μάσκα με τα δάχτυλα σου. Άφησε για 15 λεπτά και αφαίρεσε με χλιαρό νερό.
*αν χρησιμοποιήσεις παπάγια, μπορείς να αφήσεις τα σπόρια για απολέπιση
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ